Annette’s Gordijnen biedt naast de collectie van gordijnen, hoogwaardige kwaliteit laminaat aan van het topmerk: Maison.
Laminaat is tegenwoordig een veelgebruikte vloerbedekking. Het geeft een warme en natuurlijke uitstraling aan uw interieur. Tevens is het gemakkelijk te leggen en te onderhouden. De prijs van laminaat is doorgaans lager dan parket, omdat laminaat van kunststof is gemaakt. De lage prijs en het feit dat het tegenwoordig bijna niet meer van echt hout te onderscheiden is, dragen bij aan de populariteit van laminaat. Laat u bij het aanschaffen van laminaat adviseren door een professionele partij. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Topkwaliteit laminaat
Wij leveren laminaat van het merk: Maison. Dit merk staat garant voor perfecte kwaliteit laminaat tegen een betaalbare prijs. De collectie is met zorg geselecteerd op soort en duurzaamheid. Maison is in diverse maten en nerven leverbaar. In het laminaat is er een 3D techniek toegepast waardoor de vloer oogt als een échte houten vloer.

Voordelen van Annette’s Gordijnen
– Jarenlange expertise
– Alles wordt door een ervaren en vakkundig team gelegd of geplaatst.
– Scherpe tarieven
– Zeer concurrerend in prijs.
– Snelle levering
– Alles wat u besteld wordt in korte tijd bij u bezorgd en vakkundig voor u geïnstalleerd.
– Laat u inspireren in de showroom
– Kom gerust langs bij ons in de winkel om u het laminaat te bekijken. U bent altijd welkom voor een vrijblijvend advies. Voor ieder interieur bieden wij een bijpassend laminaat.